ارز آوری فرشبافی در نصف جهان

نایب رئیس اتحادبه فرش دستباف استان اصفهان گفت: ارزآوری ناشی از صادرات فرش دستباف تولید استان اصفهان به کشور‌های خارجی حدود ۴۷ میلیون دلار است.
به گزارش خبرنامه کارایان به نقل از روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران سعید عصاچی نائب رئیس اتحادیه فرش دستباف استان اصفهان در گفت و گوی با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، اظهارداشت: استان اصفهان به عنوان ۳ استان پیشرو در صنعت تولید فرش دستباف در کشور شناخته می‌شود و تا کنون تسهیلات بسیاری برای توسعه این صنعت ارائه شده تا در نهایت شاهد ارز اوری ۴۷ میلیون دلاری ناشی از صادرات خارجی فرش دستباف تولید استان اصفهان به کشور‌های خارجی از جمله قطر، کویت، عراق، آلمان، چین و امارات باشیم.

او افزود:بیش از ۵ هزار و ۴۵۰ نفر در استان اصفهان در حوزه صنعت تولید فرش دستباف مشغول فعالیت هستند و همین سبب شده تا بتوانیم گام‌های خوبی در حوزه گسترش اشتغالزایی در این حوزه برداریم.

نائب رئیس اتحادیه فرش دستباف استان اصفهان ادامه داد:در حال حاضر در استان اصفهان بیش از ۱۰ کارگاه تولید فرش دستباف وجود دارد که در تلاش هستیم تا بتوانیم با تسهیلات و حمایت‌های لازم از سوی دستگاه‌های اجرایی این واحد‌ها را توسعه دهیم.
ارز آوری فرشبافی در نصف جهان
عصاچی گفت:میزان تولید فرش دستباف استان اصفهان به طور سالانه در حال افزایش بوده و این میزان تولید در سال گذشته به بیش از ۲۰ هزار فرش دستباف رسیده است.

او اضافه کرد:خوشبختانه با حمایت‌های لازمی که از سوی دستگاه‌های مربوطه استان برای گسترش صنعت تولید فرش دستباف در استان انجام گرفته توانسته ایم این صنعت را در بسیاری از شهرستان‌های استان ایجاد کنیم.

نائب رئیس اتحادیه فرش دستباف استان اصفهان یادآور شد:تاکنون این صنعت در بسیاری از شهرستان‌های استان همچون کاشان، فریدونشهر، تیران و کرون و نطنز ایجاد شده و باعث اشتغال بسیاری شده است.

عصاچی اضافه کرد:تاکنون جلسات بسیاری در مورد رفع موانع تولید صنعت تولید فرش دستباف استان اصفهان برگزار شده و در نهایت به نتایج مطلوبی دست یافته ایم.

او گفت:درحال حاضر اصلی‌ترین ماموریت اتحادیه فرش دستباف استان اصفهان تامین مواد مورد نیاز از جمله پنبه و ابریشم کارگاه‌های تولید فرش دستباف استان اصفهان است.

عصاچی یادآور شد: عدم جلوگیری از واردات بی رویه باعث شده تا بسیاری از اقلام مواد اولیه همچون ابریشم بی کیفیت وارد کارگاه‌های تولید فرش دستباف استان اصفهان شود تا در نهایت کمی از سطح کیفیت فرش دستباف استان کاسته شود.

و گفت:می توان با ایجاد نظارت دقیق و صحیح از واردات بی رویه مواد اولیه بی کیفیت به داخل کشور جلوگیری و سبب تقویت و توسعه این صنعت مهم در استان اصفهان شد.


خبرنامه کارایان
منبع: وب سایت رسمی مرکز ملی فرش ایران

ادامه مطلب