کارگاه آموزشی چالش هاي صادراتي فرش دستباف در چابهار

کارگاه آموزشی چالش هاي صادراتي و رونق بازارهاي داخلي امروز در این شهرستان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی فرش ایران؛ این کارگاه آموزشی صبح امروز مورخ 97.08.22 با حضور روساي ادارات فرش دستباف و سازمان هاي صنعت،معدن و تجارت سراسر كشور به ميزباني استان سيستان و بلوچستان در منطقه آزاد تجاري صنعتي چابهار برگزار شد در اين نشست مسئولين استاني و كشوری، جناب آقاي ميرشكار رييس سازمان صنعت،معدن و تجارت استان سيستان و بلوچستان، جناب آقاي پناه معاون منطقه آزاد تجاري چابهار،جناب آقاي بامري فرماندار منطقه آزاد تجاري صنعتي چابهار، سركار خانم دستپاك رييس مركز ملي فرش ايران، ،جناب آقاي دكتر وقف چي، رييس فراكسيون فرش و صنایع دستی و نماينده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی، جناب آقاي نورالله زاده رييس صندوق كارآفريني اميد شرکت داشتند.
فرش چابهار
فرشته دستپاک در گردهمایی سراسری روسای ادارات فرش دستباف سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت سراسر کشور اظهار داشت: 2.5 میلیون نفر در سراسر کشور در صنعت فرش دستباف ایران که پرچم دوم و نماد هویت و تمدن ایران است؛ کار می‌کنند.
وی بابیان اینکه 80 درصد تولیدات فرش ایران صادر می‌شود؛ افزود: آمریکا اخیرا فرش ایران را جزو لیست تحریمی خود قرار داده است؛ با این کار از قلب آمریکا تا اروپا و آسیا ضد این عمل آمریکا بلند شده‌اند که این نشان می‌دهد که تکیه بر صنعت فرش ایران برای صادرات غیرنفتی اهمیت دارد.
رئیس مرکز ملی فرش ایران تصریح کرد: تحریم یکجانبه آمریکا و عدم همراهی دیگر قدرت‌های جهان فرصتی است برای صادرات غیرنفتی، به‌ویژه فرش دستباف ایران تا تولید و اشتغال این صنعت را افزایش دهیم.
دستپاک ادامه داد: باید از مناطق آزاد و مزیت‌های رقابتی آن‌ها برای توسعه صادرات و واردات مواد اولیه تولید فرش استفاده کنیم و امیدواریم منطقه آزاد چابهار در این زمینه پیشتاز باشد.
رئیس مرکز ملی فرش ایران خاطرنشان کرد: مناطق آزاد و به‌ویژه منطقه آزاد چابهار می‌توانند در واردات مواد اولیه به ما کمک کننند، چراکه واردات مواد اولیه در این مناطق برای صنعتگران ارزان تمام می‌شود.
غلام‌رضا پناه معاون سرمایه‌گذاری منطقه آزاد چابهار در این گردهمایی اظهار داشت: چابهار سوپاپ اطمینان بنادر ایران و با حداقل 2 میلیارد نفر جمعیت همسایه است.
وی با بیان اینکه چابهار یک چهارراه جهانی است، افزود: بهترین و به‌صرفه‌‌ترین مسیر برای تبادلات کالایی 800 میلیون نفر جمعیت کشورهای آسیای میانه با حوزه اقیانوس هند چابهار است و آن‌ها بر این موضوع اذعان دارند؛ بنا به برآوردهای جهانی چابهار 15 تا 20 روز هزینه و زمان تبادلات کالایی کشورهای آسیای میانه را با حوزه اقیانوس هند و جهان کمتر می‌کند.


خبرنامه کارایان

ادامه مطلب