پیشرفته ترین کارخانه فرش دست باف در تبریز

پیشرفته ترین کارخانه فرش دست باف در تبریز

پیشرفته ترین کارگاه قالی بافی در تبریز


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز آذربایان شرقی مدیراین کارخانه گفت : این کارخانه با 25 میلیارد ریال سرمایه گذاری راه اندازی شده و افتتاح پیشرفته ترین کارخانه فرش دست باف در تبریز ،سالانه 2500 متر فرش تولید کرده و 60 میلیارد ریال هم صادرات دارد.
نوین فر افزود : این کارخانه با هدف فرهنگی - تجاری و اشتغالزایی ایجاده شده و در آن 800 نفر به صورت 2 شیفت کار می کنند.
گفت : تمام طرح و نقشه های این مجموعه طرح مخصوص است و 25 درصد فرش دست باف تبریز با این طرح بافته شده و روانه بازارهای داخلی و خارجی می شود.
وی کشورهای عربی ، امریکا ، امریکای لاتین ، اروپایی و آسیایی را از مشتری های اصلی فرش های بافته شده با این طرح دانست .
استاندار آذربایجان شرقی در مراسم افتتاح این طرح گفت : برای نشان سازی این هنر صنعت و تجارت جهانی فرش باید به اصول مشتری‌ مداری و کنترل کیفی توجه شود .
اسماعیل جبارزاده افزود : سه سال است که حمایت از صنایع فرش را آغاز کرده‌ایم و احیای این صنعت از جمله موضوعاتی است که با جدیت پیگیری می کنیم .
وی گفت : یکی از نخستین مصوبات شورای گفت‌و‌گوی دولت و بخش خصوصی استان مربوط به حمایت از صنعت فرش است و تلاش می کنیم موانع پیش رو در مسیر حرکت این صنعت را شناسایی و رفع کنیم.
در دنیای امروز مشتری‌مداری نخستین اصل تجارت است و باید میل و سلیقه مشتری در رنگ و نقش و نگار فرش‌های بافته شده مورد توجه قرار گیرد.
استاندار آذربایجان شرقی افزود: رنگ قرمز در کشورهای خارجی مورد پسند مردم نیست، در حالی است که بیشتر فرش‌های تولیدی ما به رنگ قرمز است و این موضوع باید مورد توجه قالی‌بافان قرار گیرد.
وی با بیان این که در تجارت جهانی، کیفیت یک اصل است، گفت: برای ورود به تجارت جهانی باید کنترل کیفی داشته باشیم و تشکیل کارگاه‌های تولید فرش با استفاده از فناوری‌های جدید و رعایت اصول کیفی اقدام بسیار مهم و ارزنده‌ای است .
جبارزاده فرش را تاریخ این کشور دانست و گفت: نباید این هنر را از گذشته تاریخی جدا کرد و باید در طراحی فرش با استفاده از اساتید تاریخ دانشگاه تبریز تاریخ گذشته این خطه را به تصویر بکشیم.
استاندار خارج کردن هنرصنعت فرش دست باف از حالت تک بافی و تجمیع آن در قالب واحدهای بزرگ را از اهداف دیگر احداث چنین کارگاه هایی اعلام کرد و افزود : حمایت از این واحدها از اولویت های مدیریت استان است.
جبارزاده ، توجه به کارگران مخصوصا از نظر بیمه ، اعطای تسهیلات لازم و ایجاد نمایشگاه های داخلی و خارجی برای فروش محصولات را از برنامه های حمایتی مدیریت استان برشمرد .



خبرنامه کارایان

ادامه مطلب

۲۷ آبان آخرین مهلت بیمه تکمیلی قالیبافان/ حق بیمه ماهیانه ۲۳ هزار تومان

۲۷ آبان آخرین مهلت بیمه تکمیلی قالیبافان/ حق بیمه ماهیانه ۲۳ هزار تومان

مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های فرش دستباف با بیان اینکه هزینه ماهیانه بیمه تکمیلی ۲۳ هزار تومان است گفت: آخرین مهلت بیمه تکمیلی قالیبافان تا ۲۷ آبان ماه است.

بیمه تکمیلی قالیبافی


عبدالله بهرامی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه آخرین مهلت بیمه تکمیلی قالیبافان تا 27 آبان ماه است گفت:حدود 900 هزار نفر تحت پوشش بیمه قالیبافان هستند و بر اساس تفاهم نامه ای که با بیمه تعاون امضا شده است این افراد می توانند با مراجعه به سامانه اتحادیه سراسری تعاونی فرش دستباف برای ثبت نام اقدام کنند.

بهرامی گفت:هزینه ماهیانه بیمه تکمیلی 23 هزار تومان است و آخرین مهلت برای ثبت نام از طریق سامانه www.taavon.co بیست و هفتم آبان اعلام شده است. در حال حاضر 400 هزار نفر از قالیبافان تحت پوشش بیمه پایه هستند که در قرار داد جدید همه افرادی هم که بیمه پایه ندارند می تواند از تسهیلات پیش بینی شده در بیمه تکمیلی هم بهره مند شوند.

مدیرعامل اتحادیه سراسری تعاونی های فرش دستباف با بیان اینکه قالیبافان می توانند سقف 8میلیون تومان برای اعمال جراحی و برای درمان سرپایی تا سقف 3میلیون تومان خسارت دریافت کنند افزود:هزینه های آزمایشگاهی تا سقف 1.5 میلیون تومان و برای زایمان 2 میلیون تومان پرداخت می شود.بیمه تکمیلی قالیبافان به بیمه شدگان خود تا سقف 10 میلیون تومان بابت حوادث پرداخت می کند .

وی با بیان اینکه قالیبافان با پرداخت 460 هزار تومان از سه مزیت بهره مند می شوند گفت:اکنون تعداد قالیبافان در کشور 113 هزار نفر است. در راستای این طرح ها در فاز اول 10 هزار قالیباف تحت پوشش هستند . سقف بیمه حوادث 10 میلیون تومان است. یکی از مشکلات قالیبافان در مسیر بیمه تأمین اجتماعی این است که در صورتی که قالیبافان حق بیمه خود را با یک روز تأخیر پرداخت کنند خدمات بیمه ای آنها قطع و امکان وصل مجدد وجود ندارد و از این طریق تعداد زیادی از قالیبافان از تحت پوشش بیمه خارج شده اند.



خبرنامه کارایان

ادامه مطلب

مرکز تخصصی فرش استان گلستان در گنبدکاووس راه‌اندازی می‌شود

مرکز تخصصی فرش استان گلستان در گنبدکاووس راه‌اندازی می‌شود

معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس گفت: مرکز تخصصی فرش استان گلستان در شهرستان گنبدکاووس راه‌اندازی می‌شود.

فرش گنبد


به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس، عبدالقدیر کریمی ظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیر گمرک استان گلستان اظهار داشت: گمرک تاثیر و جایگاه ویژه و فوق العاده در حوزه صادرات و واردات دارد و می‌تواند نقش بی بدیل در تحرک موتور حرکت استان در حوزه اقتصادی داشته باشد.

وی افزود: می‌توان از بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران در ارتقاء شرایط اقتصادی استان گلستان بهره گرفت و استان ظرفیت‌های خوبی در بحث صنایع دستی و زیورآلات و خاویار، شیلات و غیره دارد که یک برند محسوب شده و گمرک می‌تواند در برجسته کردن این ظرفیت‌ها تاثیر بسزایی داشته باشد.

معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس ادامه داد: در تلاش هستیم مرکز تخصصی فرش با محوریت گنبدکاووس در استان راه اندازی کنیم که این مرکز در حوزه مرتبط فرش در بخش صنعتی و بازرگانی و توجیه اقتصادی، کامل‌ترین و بارزترین تکنولوژی و دانش در حوزه فرش خواهد بود.

کریمی اظهار کرد: منطقه آزاد می‌تواند به عنوان یک ظرفیت بالقوه، در توسعه جهش اقتصادی و صنعتی باشد.

وی اظهار کرد: با وجود تلاش زیاد، هنوز نتوانستیم در حوزه صنعتی فعالیت‌های خوبی داشته باشیم و امیدواریم با استفاده از ظرفیت گمرک و منطقه آزاد بتوانیم در حوزه صنعت کارهای خوبی انجام دهیم.

معاون استاندار گلستان و فرماندار ویژه شهرستان گنبدکاووس تصریح کرد: تصویب منطقه آزاد در مجلس می‌تواند در جذب سرمایه گذاران خارجی، ورود به بازار جهانی در جهش چند رتبه‌ای استان و شهرستان در حوزه اقتصادی موثر باشد.

کریمی گفت: یکی از نیازهای گنبدکاووس و مردم خوب منطقه، بهسازی و زیرسازی جاده گنبدکاووس به اینچه‌برون است که تلاش می‌کنیم با محوریت جاده نفت این جاده را ارتقاء دهیم و یکی از اولویت های اساسی استان نیز همین جاده است.



خبرنامه کارایان

ادامه مطلب

برگزاری دوره برند و برندینگ در معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی

برگزاری دوره برند و برندینگ در معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی

برگزاری دوره برند و برندینگ در معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی


دفتر آموزش ، توسعه و ترویج معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور به منظورارتقاء سطح آگاهی و علمی همکاران معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی در حوزه بازاریابی و صادرات، با همکاری واحد آموزش سازمان و موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری دوره آموزشی برند و برندینگ را برگزار می کند.
به گزارش روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؛ این دوره های آموزشی در پی نیازسنجی آموزشی صورت گرفته توسط دفتر آموزش ، توسعه و ترویج معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور برای ارتقاء سطح آگاهی و علمی پرسنل معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی در حوزه بازاریابی و صادرات، با همکاری واحد آموزش سازمان و موسسه آموزش عالی علمی – کاربردی میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری برای کلیه پرسنل معاونت ( اعم از مدیران ، معاونین وکارشناسان ) برگزار می شود.
گفتنی است، این دوره ها به منظور توانمندی همکاران معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور در زمینه آشنایی سازی بیشتر با حوزه صادرات و اصول برندسازی و برندینگ در جهان در قالب دو گروه 40 نفره ( در 4 جلسه 6 ساعته ) برنامه ریزی شده است .
یادآور می شود، دوره آموزشی مذکور در روزهای دوشنبه و سه شنبه هر هفته در آبان ماه 95 و درسالن اجتماعات معاونت صنایع دستی برگزار می شود و در پایان دوره نیز مدرک آموزش تخصصی به شرکت کنندگان اهداء خواهد شد .



خبرنامه کارایان

ادامه مطلب

بازار آمریکا و آلمان مشتریان فرش همدان

بازار آمریکا و آلمان مشتریان فرش همدان

رئیس اداره فرش سازمان صنعت و معدن استان همدان گفت: بازار کشورهای آمریکا و آلمان مشتریان همیشگی فرش همدان هستند.

صادرات فرش


احمد علی بابایی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: ضخامت و سنگینی، کیفیت، دوام و عمر بالا، ساده بافی، ارزان بودن و استفاده از مواد اولیه مرغوب و رنگرزی طبیعی از ویژگی های منحصر به فرد فرش همدان است که مورد توجه تاجران کشورهایی نظیر آمریکا و آلمان قرار دارد.

وی اضافه کرد: فرش ازندریان، حسین آباد، جوزان، اوشوند و مهربان از مناطق اصلی تولید فرش در سطح استان همدان به شمار می رود که البته فرش مهربان با توجه به نوع تقاضای خریداران این روزها کمتر بافته می شود.

علی بابایی افزود: یکی از دغدغه های اصلی در صادرات فرش از همدان کم شدن فعالیت تاجران است که البته با توجه به بهبودی ارتباطات دیپلماسی و پسابرجام ، فضای مناسبی را پیش روی صادرات فرش این استان شاهد خواهیم بود.

وی با اشاره به وجود 125 رفوگر باتجربه و دارای شناسنامه فعالیت در سطح استان و لزوم بهره مندی از این شغل تاثیرگذار در دوام و عمر فرش های صادراتی گفت: انتظار داریم شرایطی مهیا شود تا مالکان فرش در خارج از کشور بتوانند فرش هایی که نیاز به ترمیم، بازسازی و رفو هستند به این استان انتقال یافته و پس از کیفی سازی به مالکان بازگردانده شود.

وی افزود: رفوگران همدانی از تجربه و حرفه خاصی برخوردار هستند و می توان از تخصص و هنر آنها در بازسازی، ترمیم و پردازش فرش های قدیمی و دستاورد هنرمندان گذشته این استان که هم اکنون در اختیار مالکان کشورهایی نظیر آمریکا و آلمان قرار گرفته، استفاده لازم را داشت.

به گزارش ایرنا علی بابایی در ادامه گفت: سالانه 50 هزار متر مربع فرش توسط 50 هزار قالی باف در سطح استان همدان بافته می شود.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون 75 هزار نفر در این استان قادر به بافندگی فرش هستند منتهی 50 هزار نفر به این هنر به صورت فعال اشتتغال دارند.

وی افزود: از تعداد 50 هزار بافنده فعال در فرش 25 هزار نفر به صورت شغل اصلی امرار معاش می کنند و 25 هزار نفر نیز به صورت تفریحی کار بافندگی انجام می دهند.

وی افزود: فعالیت در تولید فرش دست بافت در نیمه دوم سال بیشتر است چرا که در نیمه نخست اغلب به کار کشاورزی اشتغال دارند اما در فصول سرد سال گرایش ها به سمت تولید فرش افزایش پیدا می کند.

اداره فرش سازمان صنعت و معدن همدان در روزهای اخیر به عنوان یکی از 12 استان برتر در فعالیت ها و برنامه های حوزه فرش معرفی شد.



خبرنامه کارایان

ادامه مطلب

کنسرسیوم فرش در کرمانشاه تشکیل می‌شود

کنسرسیوم فرش در کرمانشاه تشکیل می‌شود

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه گفت: در راستای رونق صنعت فرش دستباف، برای اولین بار کنسرسیوم فرش در کرمانشاه تشکیل می‌شود.


کنسرسیوم فرش کرمانشاه


به گزارش ایسنا، رضا رحیمی در کارگروه فرش و گلیم استان، توسعه صنعت فرش را یکی از اولویت های مدیریت ارشد استان دانست و اظهار داشت: یکی از مشکلات اصلی فرش دستباف استان عدم وجود بازار برای فروش تولیدات این عرصه است.

معاون اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمانشاه اظهار داشت: در راستای حضور پررنگ تر در بازار فرش، برای اولین بار به دنبال تشکیل یک کنسرسیوم فرش در قالب خوشه فرش و گلیم هستیم. این کنسرسیوم با حضور شرکت های فعال در این عرصه شکل می گیرد و تلاش می کنیم بستری برای هم افزایی این مجموعه های کوچک و متوسط استانی باشد.

وی طراحی و بازار فروش را دو حوزه اصلی چرخه تولید فرش قلمداد کرد و گفت: این دو حوزه در برنامه هایی که برای توسعه صنعت فرش تدوین می شوند به شکل پررنگی باید مدنظر قرار گیرند.

وی تشکیل خوشه فرش و گلیم در استان کرمانشاه را یک کار مهم دانست و گفت: تشکیل این خوشه توسط شرکت شهرکت های صنعتی دنبال می شود و گامی مهم در زمینه توسعه هنر صنعت فرش محسوب می شود.

رحیمی با تاکید بر لزوم بهره گیری از تجربیات استان های موفق در حوزه فرش اظهار کرد: برخی شهرها مانند تبریز و کاشان از تجربیات موفقی در این عرصه برخوردارند که باید زمینه انتقال و به کارگیری این تجربیات را فراهم کنیم.

این مدیر ارشد اقتصادی در اختیار گذاشتن وام های کم بهره به فعالان حوزه فرش و گلیم دستباف را یکی از برنامه های اقتصادی مدیریت ارشد استان عنوان کرد و گفت: با تلاش های صورت گرفته میزان تسهیلات پرداخت شده دو برابر سال قبل است و در تلاش هستیم با مذاکره و رایزنی با مدیران ارشد پست بانک و صندوق کارآفرینی امید این میزان افزایش بیشتری یابد.

وی ادامه داد: خوشبختانه فرمانداران بودجه های مناسبی برای توسعه حوزه فرش در نظر گرفته اند. همچنین مجموعه‌های کمیته امداد و بهزیستی به تعهدات خود در حوزه فرش به خوبی عمل کرده‌اند.

رحیمی در ادامه از راه اندازی مرکز آموزشی علمی و کاربردی در زمینه فرش خبر داد و گفت: این مرکز در مقطع کاردانی به آموزش فرش بافی می پردازد و علاقمندان به این هنر صنعت می توانند پس از اعلام فراخوان مجموعه به ثبت نام در این مرکز اقدام کنند.


خبرنامه کارایان

ادامه مطلب