مشاغل مرتبط با فرش دستباف سیستان احیا شد
وی افزود: زنجیره تولید فرش دستبافت متشکل از تولید نخ، صادرکننده، طراحان و نقاشان، قالیشویی ها، چله کش ها، رفوگرها، فروشندگان دار و رنگرزها است.
وی بیان کرد: قالی های سیستان با زمینه های آبی، سرمه ای و فیروزه ای یادگار سنت سکایی است و از رنگ های دیگری که در فرش سیستان رویت می شود رنگ سرخ و رنگ های روشن مانند سفید و زرد درخشان است که در قالی های بسیاری از نواحی دیگر ایران نیز رایج است.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی سیستان وبلوچستان ادامه داد: از نقوش اصیل قالی سیستان می توان فتح الهی، مددخانی، هراتی، گلدانی یا گنبدی، قندانی (گل قندانی)، اساطیری، درختی، قابی، گل پنجه ای، جانمازی و سه ترنج را نام برد.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه مواد اولیه فرش سیستان در خود منطقه تولید می شود امکان بازسازی و ترغیب افراد به این حوزه وجود دارد.
وی تصریح کرد: فرش سیستان بدلیل کیفیت همچنان در بازارهای جهانی مشتری دارد اما در ارتباط گیری با بازارهای جهانی ضعیف است.
سارانی عنوان کرد: صادرات و راهیابی فرش سیستان به بازارهای جهانی از جمله اهداف پیش رو است.
وی گفت: شرکت در بیست و پنجمین نمایشگاه فرش تهران و نمایشگاه سراسری سیستان و بلوچستان و برگزاری جلسه با نهادهای پشتیبان با هدف معرفی و توسعه صنعت فرش سیستان از دیگر اقدامات است.
وی افزود: از جمله مشکلات این صنعت بازاریابی و فروش است و این امر موجب شده اغلب بافنده های استان سیستان وبلوچستان خصوصا سیستان بیکار باشند.
خبرنامه کارایان
نظرات دیگران
در حال حاضر نظری ارسال نشده است ، اولین نفر باشید !