طرح احیای مشاغل سنتی خوزستان
وی افزود: باید رویکرد خود را به سمت و سوی دختران تحصیلکرده برده و برای آنها برنامه ریزی کنیم و قطعا بخش دولتی نمی تواند پاسخگوی اشتغالزایی این جامعه باشد.
موسوی تصریح کرد: ورود به سطح دانشگاه ها را با هدف توسعه فرهنگ کارآفرینی بین دانشجویان و تبدیل «ایده به کار» نیز در دستور کار است.
سرپرست اداره کل بانوان استانداری خوزستان بیان کرد: طرح احیای مشاغل سنتی را نیز مطرح و در راستای آن با یک فرصت مطالعاتی مشاغل سنتی نیازمند بازنگری را تعیین می کنیم.
موسوی با انتقاد از عدم آموزش های لازم در خصوص مشاغل سنتی عنوان کرد: عبابافی بهبهان، حصیربافی، گلیم بافی اندیمشک، احرام بافی شوشتر و کپوبافی دزفول از جمله مشاغل سنتی هستند.
وی خبر داد: برای آموزش این مشاغل به هر دانشجو، مبلغ ۳۵۰ هزار تومان نیاز داریم و هر چقدر اعتبارات بیشتری در این زمینه به ما اختصاص دهند، خیلی بهتر می توانیم عمل کنیم.
میرانی قائم مقام اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان نیز در این جلسه گفت:۱۰۰ شغل سنتی که قبلا در خوزستان بوده و خیلی وقت است که به آن توجه نمی شود را احصا و با اهتمام در این زمینه، اقدام به احیای آنها می کنیم. همچنین سه هزار و ۹۵۱ زن در مراکز کاریابی خوزستان ثبت نام و جویای کار هستند.
خبرنامه کارایان
نظرات دیگران
در حال حاضر نظری ارسال نشده است ، اولین نفر باشید !